Om hyttefeltet

Nordfjellstølen er en gammel setereiendom som ligger sørvest i Etnedal kommune og grenser i vest mot Nord Aurdal kommune.  Området er preget av spredt hyttebebyggelse med store tomter og god plass rundt hyttene. Det er strøm i området og godkjent avløpsplan.

Fra avkjøringen til riksveg 33 er det ca 20 minutters kjøretur til bygdebyen Fagernes. Det er ca 10 km til Valdres Alpinsenter, og ca 45 minutter til Beitostølen.

Nordfjellstølen har et godt langrennstilbud med et variert løypenett som driftes av Aurdal- og Kruk løypelag. Fra Nordfjellstølen kan du gå til Danebu og Valdres Alpinsenter (ca 8km) som har kafédrift hele året. Valdresløypa går også gjennom hyttefeltet. Det er en høystandardløype som strekker seg helt til Beitostølen.

Det kjøres også opp lokale tidligløyper i en sløyfe på ca 3-4 km i hyttefeltet så fort det kommer snø, ofte er det løyper allerede i november på platået som ligger på ca 1000 m.

Eiendommen er tilknyttet Tonsåsen- Ølslykkja fiskekortområde, med mulighet for variert fiske i over 40 vann.

Er du interessert i klatring har du et stort antall ruter i Jarberget og Flaggsvaet. Disse ligger ca 20 minutters kjøring unna.

Valdres Storhall har innendørsklatring og det er også en buldrevegg på Valdres Folkehøyskole, begge ligger på Leira.

UA-75775257-1