Vintersesongen 2022-2023

Det er meldt opp til 30 cm snø i uke 47 (21.-27.november)

Vegen stenges ved vinterparkeringen på Nordfjellstølen når snømengden tilsier at det det kan kjøres med scooter. 

Mest sannsynlig vil vegen bli vinterstengt senest torsdag 24.11.22

Scooterservicen vil sannsynligvis starte opp mot helgen uke 47.

Vegen fra hovedvegen og fram til vinterparkeringen blir brøytet som vanlig denne sesongen. Snøfall på mer en 10 cm utløser brøyting uansett ukedag.

Det skal i tillegg være brøytet opp hver fredag i vintersesongen. 

Vi har som målsetting at alle hovedveier skal være fremkommelige med en normal bil med vinterdekk. Piggfrie vinterdekk kan gi dårlig feste på våt is og i bakker uansett selv om det strøs.

Biler med dårlige dekk, tungt lastede eller med tilhengere må ta ekstra forhåndsregler. Er du usikker på forholdene på vegen, send gjerne en melding på sms til Jon Olav 90142106.

Årskort: Legg gyldig årskort med parkeringsbevis synlig i bilen. Ved sms betaling er det elektronisk kvittering som kontrolleres via iNaturs nettside.

Vi ber om at man parkerer mest mulig samlet på parkeringsplassene om vinteren, slik at det blir lettere å få brøytet resten av plassen.

Det er viktig at det ikke parkeres i møteplasser. Det må heller ikke parkeres på selve vegen ved  svingen ned fra øvre parkeringsplass, da det sperrer for trafikk og brøyting. Vennligst følg skilting og parker på områder avsatt til dette formålet. Feilparkerte biler vil kunne hindre brøyting og løypemaskin.

UA-75775257-1